Studios huren in Amsterdam, Noord-Holland: Barajasweg

Studios in Amsterdam. Hieronder een overzicht van alle studios te huur in Amsterdam.
Filter resultaten 3 2 Studios Bekijk resultaten

2 Studios gevonden. Resultaten 1-2
Lijst
Kaart

€ 875

Studio - Barajasweg - 1043CP - - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1043CP)
Aan de Naritaweg & Barajasweg te Amsterdam zijn er 247 zelfstandige studio?s gerealiseerd. De Naritaweg ligt hemelsbreed...
€ 505

Studio - Barajasweg - 1043CP - - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1043CP)
Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een kamer in Amsterdam. Er zijn studio's zijn beschikbaar voor maximaal 6 ...
  • 1

Huurwoningen in Amsterdam

Het is niet makkelijk om een geschikte huurwoning te vinden in Amsterdam. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte woonruimte. Of dat nou gaat om een huurwoning langs de grachtengordel, in het bruisende centrum of in de veelzijdige buurt De Pijp. Geef uw wensen aan in onze zoekfunctie en wij tonen de huurwoningen die het beste bij u wensen passen.

Amsterdam trekt niet voor niets jaarlijks miljoenen toeristen. Naast de vele bezienswaardigheden heeft u in deze hoofdstad alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Een stad van formaat waar u gegarandeerd comfortabel zal wonen. In Amsterdam kan het allemaal: op een zonnige dag genieten van een wijntje of barbecueën in een van de veelzijdige parken. In de avond komt u thuis in een huurwoning die aan alle wensen voldoet. Dat is toch een droom? Doordat Amsterdam een aantrekkelijke stad is om te wonen, is het echter lastig om een geschikte en betaalbare woning te vinden.

Omliggende steden

Het kan lastig zijn om een woning te vinden, laat staan om een woning te vinden die aan uw wensen voldoet. Wij zijn graag de verbindende schakel in uw zoektocht en geven u graag inzicht in het aanbod aan huurwoningen. Misschien voldoet het aanbod in Amsterdam niet aan uw wensen. Wij adviseren u dan om ook een buiten uw comfortzone te kijken. Wat denkt u van een droomhuis in de omgeving van Amsterdam? Kijk maar eens naar de omliggende steden zoals Diemen, Zaandam en Amstelveen. Een huurwoning in een van deze steden biedt de rust en landelijkheid terwijl u de drukte van Amsterdam binnen enkele minuten kunt opzoeken.

Type woning

Een andere tip om uw zoekresultaat te verbreden, is het type woning. Misschien bent u op zoek naar een flat. Kijk ook eens verder naar andere type woningen zoals vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, eengezinswoningen, appartementen en studio’s. Door het type woning aan te geven, krijgt u inzicht in het woningaanbod van Amsterdam. Ook handig voor studenten die op zoek zijn naar een kamer in Amsterdam: zij selecteren bij het type woning ‘kamers’ voor een overzichtelijk aanbod.

Beschrijving

Nadat u een zoekopdracht heeft ingevoerd, vind u bij ons een overzichtelijk aanbod aan huurwoningen. Door de foto’s krijgt u een goede eerste impressie van de huurwoning en gaat u al snel over op het lezen van de beschrijving. Daar geven wij de belangrijkste details van de woning weer. Naast de eigenschappen van het huurhuis, geven wij ook aan wat de huurprijs is. Zo bent u van alle informatie voorzien die u nodig heeft tijdens de zoektocht naar een geschikte huurwoning.

Droomhuis

Zo bent u een stapje dichterbij uw droomhuis in Amsterdam. Droomhuis gevonden? Dan kunt u gemakkelijk overgaan tot actie door een afspraak te maken met de makelaar. Heeft u nog geen geschikte woning gevonden? Wij verversen het aanbod aan huurwoningen dagelijks om u op de juiste weg te helpen. U houdt het aanbod gemakkelijk in de gaten door regelmatig terug te keren naar onze website of u in te schrijven voor onze e-mail updates.

Studios in Amsterdam, Noord-Holland kosten gemiddeld € 910 / maand. prijsverloop

Registreer met uw Facebook

----------------------- OF -----------------------

Login met email account
Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker