Aankoop & retourbeleid

Aankoop & retourbeleid

DEEL 1. Aankoopbeleid

1. Levertijd

Na het plaatsen en betalen van een online bestelling is jouw product direct actief.

2. Betaling

Betaling kan met iDeal, Creditcard, Bancontact, PayPal, Giropay, Przelewy24.

3. Kosten

Alle producten hebben basiskosten die duidelijk worden vermeld. Daarbij worden ook de transactiekosten per betalingsmethode getoond. De transactiekosten zijn afhankelijk van de betalingsprovider die je kiest. Bij iDeal betalingen nemen wij de transactiekosten op ons.

DEEL 2. Retourbeleid

Herroepingsrecht - Ruilen & Retourneren

4. Retourneren

Onder klanten wordt verstaan: mensen die een online aankoop hebben gedaan op Huurwoningen.NET. Enkel de persoon die de aankoop heeft volbracht, kan een retour aanvragen. Volgens het Europees recht heb je tot en met 14 dagen na datum van ontvangst recht op het herroepingsrecht.

Bebruik te maken van dit herroepingsrecht bestaat uit de volgende stappen:
STAP 1. Stuur ons een email met daarin duidelijk jouw NAAM, jouw EMAILADRES en om welk product het gaat. Zonder deze gegevens kan een retour niet verwerkt worden. Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld tekst.

STAP 2. Zodra jouw email in goede orde is ontvangen, zal deze binnen 8 werkdagen worden verwerkt.

5. Terugboeking aankoopbedrag

Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en de email binnen 14 dagen door ons is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 8 werkdagen. Je wordt terugbetaald middels het betaalmiddel van de oorspronkelijke transactie. Dit gebeurd automatisch en geblindeerd. Wij hebben geen inzage in jouw betalingsgegevens, anders dan dat er gezien kan worden wanneer en hoeveel er is betaald. Retouren worden gemiddeld binnen 8 werkdagen verwerkt. Dit kun je terug zien op jouw betalingsbron. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor jou vaak pas zichtbaar op jouw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn.

6. Ruilen

Indien je een vervangend product wenst, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

7. Termijn: 14 dagen bedenktijd

Tijdens de bedenktijd kan je evalueren of het product de gewenste waarde biedt. Heb je betaald via creditcard of PayPal, dan heb je vaak recht op aankoopbescherming vanuit deze betalingsdienst.

----------------------------------------------------------------------------------------------

MODELFORMULIER VOOR RETOURNEREN

Dit formulier kun je gebruiken als basis voor de email naar ons. Het is belangrijk om altijd duidelijk jouw NAAM en jouw EMAILADRES waarmee je op onze site staat geregistreerd te vermelden. Zonder jouw emailadres kunnen wij het retour bedrag NIET terugboeken.

Beste,

- Ik wil graag een bestelling retourneren. Het gaat om de volgende producten
......

- Naam product
.....

- Besteld op
.....

- Reden retour
.....


Vriendelijke groet,

- Naam/Namen consument(en)
.....
- Email consument(en)
.....
- Datum
.....


..... = invullen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OF -----------------------

Login met email account

Email adres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker