Kamer huren in Utrecht, Utrecht

Kamers in Utrecht. Hieronder een overzicht van alle kamers te huur in Utrecht
1 - 20 van 242 kamers
Lijst
Kaart

Sinds gisteren
€ 725

Kamer Duke Ellingtonstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3543GK)
Zaterdag 24 februari 2024 om 11: 00 is er een kijk mogelijkheid. Houd je spam box in goed de gaten, wij sturen de genodi...
Sinds gisteren
€ 800

Kamer Van Lennepstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3532TN)

Sinds gisteren
€ 575

Kamer Ameland - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3524AL)

Sinds gisteren
€ 525

Kamer Oude Kerkstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3572TJ)

Sinds gisteren
€ 875

Kamer Wulverhorstlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3525EA)

Sinds gisteren
€ 675

Kamer Wageningseberg - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3524LR)

Sinds gisteren
€ 584

Kamer Aziëlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3526SK)

Sinds gisteren
€ 750

Kamer Adenauerlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3527RN)

Sinds gisteren
€ 685

Kamer St.-Ludgerusstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3553CR)

Sinds gisteren
€ 1.050

Kamer Hasebroekstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3532GJ)

Sinds gisteren
€ 720

Kamer Van Vollenhovenlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3527JH)

Sinds gisteren
€ 785

Kamer Wallesteinlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3554HM)

€ 500

Kamer 1e Daalsedijk - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3513TB)

€ 600

Kamer Von Kleistlaan - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3533BA)

€ 485

Kamer Opaalweg - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3523RP)

€ 425

Kamer Twijnstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3511ZG)
Te huur: knusse studentenkamer in het gezellige Utrecht Deze kamer van ca. 12m2 is gelegen op de tweede verdieping aan d...
€ 550

Kamer Schutstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3551AE)

€ 600

Kamer Naxosdreef - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3562JH)

€ 775

Kamer Gresnigtstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3552XX)

€ 825

Kamer Noorderstraat - Utrecht


Utrecht, Utrecht (3512VW)

mailing
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste huurwoningen?
Ja, houd mij op de hoogte

Huurwoningen in Utrecht

Utrecht is dé bruisende stad van de Randstad waar altijd wel iets te beleven valt. De agenda van Utrecht staat altijd bomvol uiteenlopende activiteiten. Naast de vele activiteiten is de stad rijk aan groen, bezienswaardigheden, winkels, cafés en restaurants. De levendige stad trekt meer woningzoekers dan het aanbod aan huurwoningen.

Wij helpen je graag op weg in je zoektocht naar een geschikte huurwoning in Utrecht. Zie je het al voor je? Bijkomen in een huurwoning die aan al je eisen voldoet na een culturele activiteit, een wandeling in de buitenlucht of een avondje stappen in het bruisende centrum? Voor iedere fase in je leven heeft deze stad een geschikte woning te bieden.

Type woning

Onze zoekmachine helpt in de zoektocht naar een geschikte huurwoning. Wij tonen een ruim aanbod aan verschillende type woningen. Naast appartementen kan je hier terecht voor eengezinswoningen, flats, studio’s en kamers. Utrecht staat immers bekend als een bruisende studentenstad. Jaarlijks zijn duizenden studenten op zoek naar een geschikte kamer om een geweldige studententijd te beleven.

Selectie

Via onze zoekmachine kan je gemakkelijk op zoek naar een geschikte huurwoning die aan jouw eisen voldoet. Selecteer op prijs, datum, woonoppervlakte of aantal kamers. Toch kan het lastig zijn om in Utrecht een geschikte huurwoning te vinden. Wij adviseren daarom om verder te zoeken dan alleen Utrecht. Misschien vind je in een van de omliggende steden jouw droomwoning.

Omliggende steden

Wat dacht je van Amersfoort, Bussum, Culemborg, De Bilt of Hilversum? Kijk ook eens naar het woningaanbod in Maarssen, Niewegein, Soest, Vinkeveen en Zeist. Met het openbaar vervoer ben je immers in enkele minuten in het bruisende centrum. Door in de omgeving van Utrecht te zoeken, kan je misschien meer eisen stellen aan de woning en de huurprijs daalt aanzienlijk.

Contact opnemen

Onze zoekmachine toont vervolgens een foto en korte omschrijving van de huurwoning. Wanneer je verder klikt, krijg je meer informatie over de woning en de ligging. Voldoet de woning aan de eisen? Via Huurwoningen.NET neem je gemakkelijk contact op met de verhuurder. Wij bieden zowel particulieren woningen als woningen doe door verhuurmakelaars worden aangeboden. Door contact op te nemen, kan je gemakkelijk een bezichtiging inplannen. Zo ben je een stapje dichterbij jouw droomwoning in Utrecht of in de omgeving van Utrecht.

Updates

De geschikte huurwoning nog niet gevonden? Houd ons aanbod in de gaten door regelmatig terug te keren naar de website. Het aanbod aan huurwoningen wordt dagelijks aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van dit aanbod? Schrijf je dan in voor onze updates en je ontvangt het nieuwste aanbod in je mailbox. Zo weet je zeker dat een geschikte huurwoning niet aan je voorbij gaat.

Gratis woningoproep

Mocht je na een tijdje nog niet de juiste huurwoningen hebben gevonden. Plaats dan een gratis woningoproep. In deze oproep geef je een omschrijving van de eisen waar de woning aan moet voldoen. Particulieren verhuurders en woningmakelaars kunnen gemakkelijk contact met jou opnemen als ze een woning in de verhuur hebben die aan jouw wensen voldoet.

Kamers in Utrecht, Utrecht kosten gemiddeld € 468 / maand. prijsverloop

Registreer met je Facebook

----------------------- OF -----------------------

Login met email account

Email adres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker