Kamer huren in Amsterdam, Noord-Holland

Kamers in Amsterdam. Hieronder een overzicht van alle kamers te huur in Amsterdam
1 - 20 van 682 kamers
Lijst
Kaart

Sinds vandaag
€ 1.188

Kamer Sumatrastraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1094 NJ)

Sinds vandaag
€ 750

Kamer Jan Zwanenburghof - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1063 JK)

€ 750

Kamer Nicolaas Anslijnstraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland
De kamer is licht, gemeubileerd en helemaal van jou. Het uitzicht is zowel in de zomer als in de winter prachtig; het ra...
€ 900

Kamer Cornelis Lelylaan - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1062 HD)

€ 650

Kamer Loodskotterhof - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1034 CK)

€ 800

Kamer Beukenweg - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1091 KD)

€ 500

Kamer Loodskotterhof - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1034 CK)

€ 1.000

Kamer Bataviastraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1095 EJ)

€ 1.175

Kamer Veembroederhof - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1019 HD)

€ 1.040

Kamer Carnapstraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland
Volledig gemeubileerde en uitgeruste privékamer in een gedeeld appartement! We zijn op zoek naar een jonge werkende prof...
€ 1.000

Kamer Robert Fruinlaan - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland
De huurperiode kan worden verlengd zodra de woningdeling voor alle huurders rustig is. De rest van het 3-kamer apparteme...
€ 750

Kamer Bijlmerdreef - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland
Gedeelde badkamer, keuken, woonkamer, toilet, balkon. Het huis is nieuw, geweldige connectiviteit, zonlicht in elke kame...
€ 800

Kamer Jan de Jonghkade - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1063 MH)

€ 600

Kamer Jisperveldstraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1024 AZ)

€ 723

Kamer Van Hallstraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1051 HM)

€ 700

Kamer Marie Heinekenplein - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1072 MK)

€ 1.050

Kamer Narwalstraat - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1035 JE)

€ 850

Kamer Langswater - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1069 EH)

€ 850

Kamer Pracanalaan - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1060 RC)

€ 850

Kamer Masthof - Amsterdam


Amsterdam, Noord-Holland (1034 NJ)

mailing
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste huurwoningen?
Ja, houd mij op de hoogte

Huurwoningen in Amsterdam

Het is niet makkelijk om een geschikte huurwoning te vinden in Amsterdam. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een geschikte woonruimte. Of dat nou gaat om een huurwoning langs de grachtengordel, in het bruisende centrum of in de veelzijdige buurt De Pijp. Geef jouw wensen aan in onze zoekfunctie en wij tonen de huurwoningen die het beste bij jouw wensen passen.

Amsterdam trekt niet voor niets jaarlijks miljoenen toeristen. Naast de vele bezienswaardigheden heb je in deze hoofdstad alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een stad van formaat waar je gegarandeerd comfortabel zal wonen. In Amsterdam kan het allemaal: op een zonnige dag genieten van een wijntje of barbecueën in een van de veelzijdige parken. In de avond kom je thuis in een huurwoning die aan alle wensen voldoet. Dat is toch een droom? Doordat Amsterdam een aantrekkelijke stad is om te wonen, is het echter lastig om een geschikte en betaalbare woning te vinden.

Omliggende steden

Het kan lastig zijn om een woning te vinden, laat staan om een woning te vinden die aan jouw wensen voldoet. Wij zijn graag de verbindende schakel in jou zoektocht en geven je graag inzicht in het aanbod aan huurwoningen. Misschien voldoet het aanbod in Amsterdam niet aan je wensen. Wij adviseren je dan om ook eens buiten je comfortzone te kijken. Wat denk je van een droomhuis in de omgeving van Amsterdam? Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de omliggende steden zoals Diemen, Zaandam en Amstelveen. Een huurwoning in een van deze steden biedt de rust en landelijkheid terwijl je de drukte van Amsterdam binnen enkele minuten kunt opzoeken.

Type woning

Een andere tip om uw zoekresultaat te verbreden, is het type woning. Misschien ben je op zoek naar een flat. Kijk ook eens verder naar andere type woningen zoals vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen en studio’s. Door het type woning aan te geven, krijg je direct inzicht in het woningaanbod van Amsterdam. Ook handig voor studenten die op zoek zijn naar een kamer in Amsterdam: zij selecteren bij het type woning ‘kamers’ voor een overzichtelijk aanbod.

Beschrijving

Nadat je een zoekopdracht hebt ingevoerd, vind je bij ons een overzichtelijk en actueel aanbod van huurwoningen. Door de foto’s krijg je een goede eerste impressie van de huurwoning en zie je in de beschrijving direct de belangrijkste details van de woning. Naast de eigenschappen van het huurhuis, geven wij ook aan wat de huurprijs is en eventuele andere bijzonderheden, zoals per wanneer de woning beschikbaar komt. Zo ben je van alle informatie voorzien die je nodig hebt tijdens de zoektocht naar een geschikte huurwoning.

Droomhuis

Zo ben je een stapje dichterbij jouw droomhuis in Amsterdam. Droomhuis gevonden? Dan kun je gemakkelijk overgaan tot actie door een afspraak te maken met de makelaar. Heb je nog geen geschikte woning gevonden? Wij verversen het aanbod aan huurwoningen meerdere malen per dag om je op de juiste weg te helpen. Je houdt het aanbod gemakkelijk in de gaten door regelmatig terug te keren naar Huurwoningen.NET of nog handiger: je in te schrijven voor onze gratis e-mail notificaties.

Kamers in Amsterdam, Noord-Holland kosten gemiddeld € 625 / maand. prijsverloop

Registreer met je Facebook

----------------------- OF -----------------------

Login met email account

Email adres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker